måndag 26 januari 2009

Kalas

Igår var pojkarna och jag på födelsedagskalas hos en av E:s jämnåriga kompisar som vi har känt sedan de var bebisar. Killarna hade jättekul och tyckte givetvis att det var toppen med glass och fika!

Natten som följde var däremot inte så rolig för mamman. Lilla L är förkyld och somnade gott med näsdroppar och en panodil. Men sen slutade ju panodilen att värka lagom tills mamman skulle gå och lägga sig. Näsan var täppt och det var allmänt besvärligt tyckte L och knölade och knökade stor del av natten. Till slut fick hon ligga på mammas stora kudde för att komma upp ordentligt med huvudet och kunde sova 3 timmar på raken innan hon hade kasat ner och det blev besvärligt igen. Så mamman är trött idag... Lilla L sover nu igen, men mamman har två killar också att hålla reda på så någon vila blir det inte nu.

Ovanpå allt har mamman en make som bara vänder ryggen åt och sussar gott vidare medan mamman vyssar, buffar, lugnar och matar bebis på nätterna. Tänk om man någon gång kunde få lite hjälp? Jag har inte fått sova en hel natt på fem månader nu medan han sover gott varje natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar