lördag 24 januari 2009

En bra dag

Idag är en riktigt bra dag. Känns skönt att ha sådana dagar ibland!

Båda killarna blev inbjudna att sova över hos mormor och var helt till sig. De packade sina väskor och väntade otåligt på att mormor skulle komma och hämta dem. De fick även packa med sitt lördagsgodis, för det går ju inte att missa! När mormor väl kom hoppade och studsade de båda två lyckligt och satte sig kvickt i bilen. Imorgon får vi höra hur det har gått...

Föräldrarna och lilla L åkte som sagt för att titta på tapeter och det blev mycket velande. Det finns så många fina barntapeter! Vi har ännu inte bestämt oss helt men det lutar kraftigt åt en mörk, mörk cerise (rosa?) tapet med stora blommor och fjärilar på till en vägg och sedan rosa tapeter på de övriga väggarna.
Lilla L tog ett bad idag och det gick vilt till! Hon kom på att det är väldigt häftigt att plaska i vattnet så att det stänker överallt! Att det stänker upp i ansiktet och i ögonen spelar ingen roll och otroligt nog fick vi det på film!

Och vad såg jag nu på webbisar om inte min fd kollegas bebis som fötts idag! Så roligt och en väldigt bra avslutning på dagen! Så nu är ett Nallebud på väg hem till dem och deras fjärde son som endast vägde 2,3 kg... tänk så liten!



Några bilder på lilla L som kan sitta!


Lite snett innan man får till det




Jaaa! Nu lyckades jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar