måndag 19 januari 2009

Helgen

I lördags var det kalas för barnens mormor som fyllde år. Alltid jätteroligt att åka till mormor och morfar tycker V och E! De hade jätteroligt med sin kusin A som är 1,5 år, A beundrar V och E och lär sig många hyss av dem. V är mycket mån om A och tar hand om honom och visar honom allt, han har en stor förståelse för att A är liten och att han inte kan och förstår lika mycket som V och E.

Lilla L sov sig igenom en stor del av kalaset sovandes i vagnen utanför fönstret. När hon väl vaknade blev det stor uppståndelse då några av gästerna inte träffat henne förut och alla ville titta på och gulla med en nyvaken och mycket förvirrad L.

Igår kom barnens morfar hem till oss och hjälpte till att äntligen lägga golvet i pappans blivande arbetsrum. Pappan har i flera månader jobbat med att göra om förrådet i garaget till ett arbetsrum så att han kan arbeta hemifrån och nu äntligen börjar vi se slutet på projektet så att vi kan börja med lilla L:s rum. Mamman har stora planer för L:s rum och hoppas att det blir lika fint som hon har tänkt sig, det kan i alla fall inte bli värre än vad det är redan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar