fredag 27 februari 2009

Shopaholic... igen.

Idag åkte jag med alla barnen till Väla. Mutade killarna med att vi skulle fika där och de uppförde sig exemplariskt. Satte även in L:s stora bilbarnstol i bilen och den fick nog godkänt eftersom hon somnade sött i den. Fast solen var lite störande, rikigt vårigt idag vilket innebar sol i ögonen för L.

På Väla blev det som sagt fika, L satt i vagnen och tyckte det var jättespännande med allt runtomkring och killarna gick fint bredvid vagnen hela tiden. Lite shoppat blev det förstås också...

*En vårjacka till V från Kappahl. Turkos med röda, vita och svarta detaljer. Jättesnygg tyckte V!
*En tröja som var en klar Molokopia till L på Kappahl. Grön och vitrandiga ärmar och rosa på mage och rygg med nyckelpigor. Exakt samma knäppning vid halsen också som Molo har på sina tröjor. Fin var den i alla fall och ett antal hundralappar billigare än Molos kläder!
* En ljuslila body från H&M till L.
* Tre pack strumpor till L på H&M (grå, mörklila och ljuslila).
* Vit solhatt till L på H&M (behövdes i bilen kunde jag ju konstatera, men den var så söt så det får nog bli en i nästa storlek också som passar till sommaren).
* Bok till L "Vad kör Molly?" (hon tog den och började tugga på den så det fanns inte så många andra alternativ än att köpa den)

Hade 25% rabatt på hela köpet på Kappahl och på H&M var det 50% på billigaste varan. Så liite billigare blev det i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar