måndag 16 februari 2009

Kusinen

Igår var vi och hälsade på barnens lille kusin A som är 1,5 år gammal. Pojkarna och jag åkte dit och det var väldigt roligt och vi blev bjudna på hemmagjorda semlor vilket var smaskens.

När vi skulle åka hemifrån trillade E och slog sig på stenarna utanför vårt hus. Jag trodde inte det var så farligt så jag tröstade och sen åkte vi iväg. Väl hemma hos A klagade E på att han hade ont i sitt ben och ville inte heller riktigt stödja på ena benet. Jag drog upp byxorna för att kolla på benet och ser att han har stora skrapsår på hela knäet, stackaren. Efter det ville E bara åka hem och klagade på att han hade ont.

Idag blev det en tripp till den lokala leksaksaffären eftersom V äntligen lyckats få ihop 10 stjärnor! Han valde en målarbok, en märklig gummimask och tuschpennor. E såg massor av saker som han ville ha när han ska börja samla stjärnor... vilket han påstår att han ska börja med imorgon, men det har vi ju hört förr. Efter det blev det en sväng in på ICA för att väga ett Traderapaket (måste verkligen skaffa en egen våg...), köpa blåbärspuré (lilla L är vansinnigt lös i magen) och sedan en runda in på banken. Killarna tömde sina spargrisar (ca 600 kr vardera) och L fick ett sparkonto och en spargris att spara i.

Kom hem med tre hungriga barn och nu tar vi det lugnt resten av eftermiddagen... mamman hoppas på att hon ska få något tillfälle att spela på nya besattheten - Legend of Zelda Twilight Princess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar